PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Poliakrilik Asit

Polyacrylic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 80 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Polyacrylic Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Bağlama
  • Film Şekillendirme
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 78561
  • INCI: POLYACRYLIC ACID
  • CAS: 9003-01-4

Sık sorulan sorular

Poliakrilik Asit nedir?
Henüz Polyacrylic Acid için bir açıklamamız yok.
Poliakrilik Asit gözenek tıkar mı?
Poliakrilik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Poliakrilik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Poliakrilik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Poliakrilik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Poliakrilik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 80 ürünü gör