PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Poliakrilat-13

Polyacrylate-13

%0 kullanıcı beğeniyor · 548 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Poliakrilat-13, bir tür akrilat polimerdir. Akrilat polimerler, kozmetikte yapıştırıcı olarak yaygın olarak kullanılır. Poliakrilat-13 cildi korumak için bir film oluşturur. Ayrıca bir ürünü kalınlaştırmak ve stabilize etmek için kullanılır. Suyu jel benzeri bir kıvama getirerek çalışır. Bu jel kıvamı partiküllerin askıya alınmasına yardımcı olur. Poliakrilat-13, akrilik asit, akrilamid, sodyum akrilat, sodyum akriloildimetiltaürat monomerlerinin bir kopolimeridir

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Film Şekillendirme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 58237
  • INCI: POLYACRYLATE-13
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Poliakrilat-13 nedir?
Poliakrilat-13, bir tür akrilat polimerdir. Akrilat polimerler, kozmetikte yapıştırıcı olarak yaygın olarak kullanılır. Poliakrilat-13 cildi korumak için bir film oluşturur. Ayrıca bir ürünü kalınlaştırmak ve stabilize etmek için kullanılır. Suyu jel benzeri bir kıvama getirerek çalışır. Bu jel kıvamı partiküllerin askıya alınmasına yardımcı olur. Poliakrilat-13, akrilik asit, akrilamid, sodyum akrilat, sodyum akriloildimetiltaürat monomerlerinin bir kopolimeridir
Poliakrilat-13 gözenek tıkar mı?
Poliakrilat-13 gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Poliakrilat-13 mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Poliakrilat-13 mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Poliakrilat-13 hamilelikte kullanılabilir mi?
Poliakrilat-13 hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 548 ürünü gör

Kaynaklar