PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Poli (Keten tohumu Yağı)

Poly(Linseed Oil)

%0 kullanıcı beğeniyor · 8 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Poli (Keten tohumu Yağı) bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Bağlama
  • Film Şekillendirme
  • Saç Bakımı
  • Saç Sabitleme
  • Saç sallama veya düzleştirme
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 86928
  • INCI: POLY(LINSEED OIL)
  • CAS: 67746-08-1
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Poli (Keten tohumu Yağı) nedir?
Poli (Keten tohumu Yağı) bir yağdır.
Poli (Keten tohumu Yağı) gözenek tıkar mı?
Poli (Keten tohumu Yağı) gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Poli (Keten tohumu Yağı) mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Poli (Keten tohumu Yağı) mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Poli (Keten tohumu Yağı) hamilelikte kullanılabilir mi?
Poli (Keten tohumu Yağı) hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler