Polianthes Tuberosa Polisakkarit
Polianthes Tuberosa Polysaccharide
%0 kullanıcı beğeniyor · 12 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Polianthes Tuberosa Polysaccharide için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 59670
- INCI: POLIANTHES TUBEROSA POLYSACCHARIDE
- CAS: 94334-35-7
- EC: 305-108-4
Sık sorulan sorular
- Polianthes Tuberosa Polisakkarit nedir?
- Henüz Polianthes Tuberosa Polysaccharide için bir açıklamamız yok.
- Polianthes Tuberosa Polisakkarit gözenek tıkar mı?
- Polianthes Tuberosa Polisakkarit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Polianthes Tuberosa Polisakkarit mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Polianthes Tuberosa Polisakkarit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Polianthes Tuberosa Polisakkarit hamilelikte kullanılabilir mi?
- Polianthes Tuberosa Polisakkarit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.