PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Pinus Pinaster Tohum Yağı

Pinus Pinaster Seed Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Pinus Pinaster Tohum Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
  • Cilt Koruyucu
  • Saç Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 89071
  • INCI: PINUS PINASTER SEED OIL

Sık sorulan sorular

Pinus Pinaster Tohum Yağı nedir?
Pinus Pinaster Tohum Yağı bir yağdır.
Pinus Pinaster Tohum Yağı gözenek tıkar mı?
Pinus Pinaster Tohum Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Pinus Pinaster Tohum Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Pinus Pinaster Tohum Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Pinus Pinaster Tohum Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Pinus Pinaster Tohum Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.