Pinus Palustris Yağı
Pinus Palustris Oil
%0 kullanıcı beğeniyor · 10 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Pinus Palustris Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Maskeleme
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 79918
- INCI: PINUS PALUSTRIS OIL
- CAS: 8002-09-3
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Pinus Palustris Yağı nedir?
- Pinus Palustris Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
- Pinus Palustris Yağı gözenek tıkar mı?
- Pinus Palustris Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Pinus Palustris Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Pinus Palustris Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Pinus Palustris Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Pinus Palustris Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Peach Slices Su Kristali Nemlendirici Pırıltılı Soyma Maskesi Yıkama Maskeleri · 5.0/5 (1)
- Earthwise Beauty Kaplan Yüz Balsamı Genel Nemlendiriciler · 5.0/5 (1)
- Round Lab Pine Tree Cica Yatıştırıcı Vücut Sisi Vücut Bakımları · 5.0/5 (1)