Picea Abies Yaprak Yağı
Picea Abies Leaf Oil
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Picea Abies Yaprak Yağı bir yağdır.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Maskeleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 59401
- INCI: PICEA ABIES LEAF OIL
- CAS: 91770-69-3
- EC: 294-855-9
Sık sorulan sorular
- Picea Abies Yaprak Yağı nedir?
- Picea Abies Yaprak Yağı bir yağdır.
- Picea Abies Yaprak Yağı gözenek tıkar mı?
- Picea Abies Yaprak Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Picea Abies Yaprak Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Picea Abies Yaprak Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Picea Abies Yaprak Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Picea Abies Yaprak Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Susanne Kaufmann Hayflower Banyo Yağı Vücut Yıkama · 5.0/5 (1)