PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Phyllanthus Emblica Özü

Phyllanthus Emblica Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 26 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Phyllanthus Emblica Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 36552
  • INCI: PHYLLANTHUS EMBLICA EXTRACT
  • CAS: 90028-28-7
  • EC: 289-817-3

Sık sorulan sorular

Phyllanthus Emblica Özü nedir?
Henüz Phyllanthus Emblica Extract için bir açıklamamız yok.
Phyllanthus Emblica Özü gözenek tıkar mı?
Phyllanthus Emblica Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Phyllanthus Emblica Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Phyllanthus Emblica Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Phyllanthus Emblica Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Phyllanthus Emblica Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 26 ürünü gör