PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Phragmites Communis Özü

Phragmites Communis Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 47 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Phragmites Communis Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59300
  • INCI: PHRAGMITES COMMUNIS EXTRACT
  • CAS: 84604-02-4
  • EC: 283-278-8

Sık sorulan sorular

Phragmites Communis Özü nedir?
Henüz Phragmites Communis Extract için bir açıklamamız yok.
Phragmites Communis Özü gözenek tıkar mı?
Phragmites Communis Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Phragmites Communis Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Phragmites Communis Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Phragmites Communis Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Phragmites Communis Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 47 ürünü gör