Fenilasetik Asit
Phenylacetic Acid
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Fenilasetik Asit bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 40630
- INCI: PHENYLACETIC ACID
- CAS: 103-82-2
- EC: 203-148-6
Sık sorulan sorular
- Fenilasetik Asit nedir?
- Fenilasetik Asit bir kokudur.
- Fenilasetik Asit gözenek tıkar mı?
- Fenilasetik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Fenilasetik Asit mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Fenilasetik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Fenilasetik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
- Fenilasetik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.