PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Fenil Salisilat

Phenyl Salicylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Fenil Salisilat bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Antimikrobiyal
  • Parfümleme
  • Denatüran
Fenil Salisilat kimyasal yapısı
C13H10O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 36532
  • INCI: PHENYL SALICYLATE
  • INN: phenyl salicylate
  • CAS: 118-55-8
  • EC: 204-259-2

Sık sorulan sorular

Fenil Salisilat nedir?
Fenil Salisilat bir kokudur.
Fenil Salisilat gözenek tıkar mı?
Fenil Salisilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Fenil Salisilat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Fenil Salisilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Fenil Salisilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Fenil Salisilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.