Fenoksietilparaben
Phenoxyethylparaben
%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Fenoksietilparaben bir parabendir ve koruyucu olarak kullanılır. %1 veya daha düşük konsantrasyonlarda izin verilir.
Ne olduğu
- Paraben: Parabenler, raf ömrünü korumak ve ürünlerde bakteri üremesini önlemek için bir tür koruyucudur.
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Antimikrobiyal
CosIng verisi
- CosIng ID: 36523
- INCI: PHENOXYETHYLPARABEN
- CAS: 55468-88-7
- EC: 259-654-2
Sık sorulan sorular
- Fenoksietilparaben nedir?
- Fenoksietilparaben bir parabendir ve koruyucu olarak kullanılır. %1 veya daha düşük konsantrasyonlarda izin verilir.
- Fenoksietilparaben gözenek tıkar mı?
- Fenoksietilparaben gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Fenoksietilparaben mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Fenoksietilparaben mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Fenoksietilparaben hamilelikte kullanılabilir mi?
- Fenoksietilparaben hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Naturie Reihaku Hatomugi Tone Up Sütlü Jel UV Bakım SPF 50+ Güneşten koruyucular · 5.0/5 (1)
- Clear Turn Bihada Syokunin Parlatıcı Maske Yaprak Maskeleri · 5.0/5 (1)
Kaynaklar
- 9 Final Report on the Safety Assessment of Phenoxyethanol
- Contact dermatitis due to ultrasound gel: A case report and published work review
- https://www.accessdata.fda.gov/scripts/cdrh/cfdocs/cfcfr/CFRSearch.cfm?fr=175.105&SearchTerm=ethylene%20glycol%20monophenyl%20etherhttp://www.cosmeticsinfo.org/glossary/letter_e