PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Fenoksietil İzobütirat

Phenoxyethyl Isobutyrate

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Fenoksietil İzobütirat bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme
Fenoksietil İzobütirat kimyasal yapısı
C12H16O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 40616
  • INCI: PHENOXYETHYL ISOBUTYRATE
  • CAS: 103-60-6
  • EC: 203-127-1

Sık sorulan sorular

Fenoksietil İzobütirat nedir?
Fenoksietil İzobütirat bir kokudur.
Fenoksietil İzobütirat gözenek tıkar mı?
Fenoksietil İzobütirat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Fenoksietil İzobütirat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Fenoksietil İzobütirat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Fenoksietil İzobütirat hamilelikte kullanılabilir mi?
Fenoksietil İzobütirat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler