PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Fenoksietil Kaprilat

Phenoxyethyl Caprylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 41 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Phenoxyethyl Caprylate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fenoksietil Kaprilat kimyasal yapısı
C16H24O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 88811
  • INCI: PHENOXYETHYL CAPRYLATE
  • CAS: 23511-73-1

Sık sorulan sorular

Fenoksietil Kaprilat nedir?
Henüz Phenoxyethyl Caprylate için bir açıklamamız yok.
Fenoksietil Kaprilat gözenek tıkar mı?
Fenoksietil Kaprilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Fenoksietil Kaprilat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Fenoksietil Kaprilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Fenoksietil Kaprilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Fenoksietil Kaprilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 41 ürünü gör