PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Petroselinum Sativum Özü

Petroselinum Sativum Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 10 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Petroselinum Sativum Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59108
  • INCI: PETROSELINUM SATIVUM EXTRACT
  • CAS: 84012-33-9
  • EC: 281-677-1

Sık sorulan sorular

Petroselinum Sativum Özü nedir?
Henüz Petroselinum Sativum Extract için bir açıklamamız yok.
Petroselinum Sativum Özü gözenek tıkar mı?
Petroselinum Sativum Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Petroselinum Sativum Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Petroselinum Sativum Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Petroselinum Sativum Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Petroselinum Sativum Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler