PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Petroselinum Crispum Tohum Yağı

Petroselinum Crispum Seed Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Petroselinum Crispum Tohum Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Parfümleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 82456
  • INCI: PETROSELINUM CRISPUM SEED OIL
  • CAS: 84012-33-9
  • EC: 281-677-1

Sık sorulan sorular

Petroselinum Crispum Tohum Yağı nedir?
Petroselinum Crispum Tohum Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Petroselinum Crispum Tohum Yağı gözenek tıkar mı?
Petroselinum Crispum Tohum Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Petroselinum Crispum Tohum Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Petroselinum Crispum Tohum Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Petroselinum Crispum Tohum Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Petroselinum Crispum Tohum Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler