PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Pelargonium Roseum Kök Yağı

Pelargonium Roseum Stem Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Pelargonium Roseum Kök Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 40567
  • INCI: PELARGONIUM ROSEUM STEM OIL
  • CAS: 90082-55-6
  • EC: 290-144-2

Sık sorulan sorular

Pelargonium Roseum Kök Yağı nedir?
Pelargonium Roseum Kök Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Pelargonium Roseum Kök Yağı gözenek tıkar mı?
Pelargonium Roseum Kök Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Pelargonium Roseum Kök Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Pelargonium Roseum Kök Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Pelargonium Roseum Kök Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Pelargonium Roseum Kök Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.