PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Pelargonium Roseum Yaprak Yağı

Pelargonium Roseum Leaf Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 98 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Pelargonium Roseum Yaprak Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 40565
  • INCI: PELARGONIUM ROSEUM LEAF OIL
  • CAS: 90082-55-6
  • EC: 290-144-2

Sık sorulan sorular

Pelargonium Roseum Yaprak Yağı nedir?
Pelargonium Roseum Yaprak Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Pelargonium Roseum Yaprak Yağı gözenek tıkar mı?
Pelargonium Roseum Yaprak Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Pelargonium Roseum Yaprak Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Pelargonium Roseum Yaprak Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Pelargonium Roseum Yaprak Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Pelargonium Roseum Yaprak Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 98 ürünü gör