PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Pelargonium Graveolens Yaprak Yağı

Pelargonium Graveolens Leaf Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 49 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Pelargonium Graveolens Yaprak Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Bildirilmedi

CosIng verisi

  • CosIng ID: 89076
  • INCI: PELARGONIUM GRAVEOLENS LEAF OIL
  • CAS: 90082-51-2
  • EC: 290-140-0

Sık sorulan sorular

Pelargonium Graveolens Yaprak Yağı nedir?
Pelargonium Graveolens Yaprak Yağı bir yağdır.
Pelargonium Graveolens Yaprak Yağı gözenek tıkar mı?
Pelargonium Graveolens Yaprak Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Pelargonium Graveolens Yaprak Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Pelargonium Graveolens Yaprak Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Pelargonium Graveolens Yaprak Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Pelargonium Graveolens Yaprak Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler