Pelargonik Asit
Pelargonic Acid
%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Pelargonik Asit bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Emülsifiye edici
- Maskeleme
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 36447
- INCI: PELARGONIC ACID
- CAS: 112-05-0
- EC: 203-931-2
Sık sorulan sorular
- Pelargonik Asit nedir?
- Pelargonik Asit bir kokudur.
- Pelargonik Asit gözenek tıkar mı?
- Pelargonik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Pelargonik Asit mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Pelargonik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Pelargonik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
- Pelargonik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- No Face Skincare Arıtıcı Yüksek Çözünürlüklü Hidro Eksfoliyatör Eksfoliyatörler · 5.0/5 (1)
- Apotheke Parlatıcı Gece Serumu Serumlar · 5.0/5 (1)
- Platinum Skincare Essentials Şifa Karışımı% 99 Organik Yağlar · 5.0/5 (1)