PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

PEG/PPG-8/3 Diizostearat

PEG/PPG-8/3 Diisostearate

%0 kullanıcı beğeniyor · 8 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz PEG/PPG-8/3 Diisostearate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 85056
  • INCI: PEG/PPG-8/3 DIISOSTEARATE
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

PEG/PPG-8/3 Diizostearat nedir?
Henüz PEG/PPG-8/3 Diisostearate için bir açıklamamız yok.
PEG/PPG-8/3 Diizostearat gözenek tıkar mı?
PEG/PPG-8/3 Diizostearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
PEG/PPG-8/3 Diizostearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, PEG/PPG-8/3 Diizostearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
PEG/PPG-8/3 Diizostearat hamilelikte kullanılabilir mi?
PEG/PPG-8/3 Diizostearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler