PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

PEG-8 Stearat

PEG-8 Stearate

%0 kullanıcı beğeniyor · 33 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Peg-8 Stearat bir emülgatör ve nemlendiricidir. Bu bileşen stearik asitten gelir ve 8, etilen oksit monomerlerinin sayısını temsil eder. Bu bileşen Malassezia foliküliti veya mantar sivilcesi güvenli olmayabilir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

  • Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır.

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
  • Nemlendirici
  • Yüzey aktif madde
PEG-8 Stearat kimyasal yapısı
C20H40O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 77398
  • INCI: PEG-8 STEARATE
  • INN: polyoxyl 8 stearate
  • CAS: 9004-99-3

Sık sorulan sorular

PEG-8 Stearat nedir?
Peg-8 Stearat bir emülgatör ve nemlendiricidir. Bu bileşen stearik asitten gelir ve 8, etilen oksit monomerlerinin sayısını temsil eder. Bu bileşen Malassezia foliküliti veya mantar sivilcesi güvenli olmayabilir.
PEG-8 Stearat hangi ciltlere uygun değil?
PEG-8 Stearat için bilinen endişeler: Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır..
PEG-8 Stearat gözenek tıkar mı?
PEG-8 Stearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
PEG-8 Stearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, PEG-8 Stearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
PEG-8 Stearat hamilelikte kullanılabilir mi?
PEG-8 Stearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 33 ürünü gör

Kaynaklar