PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

PEG-8 risinoleat

PEG-8 Ricinoleate

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz PEG-8 Ricinoleate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yüzey aktif madde
PEG-8 risinoleat kimyasal yapısı
C20H38O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 77394
  • INCI: PEG-8 RICINOLEATE
  • CAS: 9004-97-1

Sık sorulan sorular

PEG-8 risinoleat nedir?
Henüz PEG-8 Ricinoleate için bir açıklamamız yok.
PEG-8 risinoleat gözenek tıkar mı?
PEG-8 risinoleat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
PEG-8 risinoleat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, PEG-8 risinoleat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
PEG-8 risinoleat hamilelikte kullanılabilir mi?
PEG-8 risinoleat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler