PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

PEG-8

%5 kullanıcı beğeniyor · 691 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

PEG-8, nemlendirici ve çözücü olarak kullanılan sentetik bir polimerdir. Bu bileşen, su dahil olmak üzere aktif bileşenlerin çözülmesine yardımcı olabilir. Bu ona nemlendirici özellikler verir. Suda çözünür. '8' sayısı, bileşenin moleküler ağırlığını ifade eder.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
  • Çözücü
PEG-8 kimyasal yapısı
C16H34O9

CosIng verisi

  • CosIng ID: 77303
  • INCI: PEG-8
  • CAS: 5117-19-1 / 25322-68-3 (generic)
  • EC: 225-856-4

Sık sorulan sorular

PEG-8 nedir?
PEG-8, nemlendirici ve çözücü olarak kullanılan sentetik bir polimerdir. Bu bileşen, su dahil olmak üzere aktif bileşenlerin çözülmesine yardımcı olabilir. Bu ona nemlendirici özellikler verir. Suda çözünür. '8' sayısı, bileşenin moleküler ağırlığını ifade eder.
PEG-8 gözenek tıkar mı?
PEG-8 gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
PEG-8 mantar aknesi için uygun mu?
Evet, PEG-8 mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
PEG-8 hamilelikte kullanılabilir mi?
PEG-8 hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 691 ürünü gör

Kaynaklar