PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

PEG-5 Soya Sterol

PEG-5 Soy Sterol

%0 kullanıcı beğeniyor · 19 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Peg-5 Soya Sterol mumsu bir katıdır. Damıtılmış soya fasulyesi yağından oluşturulur. 5 sayısı PEG zincir uzunluğunu ifade eder.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici

CosIng verisi

  • CosIng ID: 56943
  • INCI: PEG-5 SOY STEROL

Sık sorulan sorular

PEG-5 Soya Sterol nedir?
Peg-5 Soya Sterol mumsu bir katıdır. Damıtılmış soya fasulyesi yağından oluşturulur. 5 sayısı PEG zincir uzunluğunu ifade eder.
PEG-5 Soya Sterol gözenek tıkar mı?
PEG-5 Soya Sterol gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
PEG-5 Soya Sterol mantar aknesi için uygun mu?
Evet, PEG-5 Soya Sterol mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
PEG-5 Soya Sterol hamilelikte kullanılabilir mi?
PEG-5 Soya Sterol hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 19 ürünü gör

Kaynaklar