PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

PEG-26 Jojoba Asit

PEG-26 Jojoba Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz PEG-26 Jojoba Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 78137
  • INCI: PEG-26 JOJOBA ACID
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

PEG-26 Jojoba Asit nedir?
Henüz PEG-26 Jojoba Acid için bir açıklamamız yok.
PEG-26 Jojoba Asit gözenek tıkar mı?
PEG-26 Jojoba Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
PEG-26 Jojoba Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, PEG-26 Jojoba Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
PEG-26 Jojoba Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
PEG-26 Jojoba Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.