PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

PEG-10 Stearat

PEG-10 Stearate

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz PEG-10 Stearate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde
PEG-10 Stearat kimyasal yapısı
C20H40O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 77367
  • INCI: PEG-10 STEARATE
  • CAS: 9004-99-3

Sık sorulan sorular

PEG-10 Stearat nedir?
Henüz PEG-10 Stearate için bir açıklamamız yok.
PEG-10 Stearat gözenek tıkar mı?
PEG-10 Stearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
PEG-10 Stearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, PEG-10 Stearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
PEG-10 Stearat hamilelikte kullanılabilir mi?
PEG-10 Stearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler