PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

PEG-10 Soya Sterol

PEG-10 Soy Sterol

%0 kullanıcı beğeniyor · 9 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Peg-10 Soya Sterol, bileşenlerin ayrılmasını önleyen bir emülgatördür. Mumsu bir formda gelir. Bu bileşen, etilen oksit kullanılarak damıtılmış soya fasulyesi yağından oluşturulur. 10, PEG zincir uzunluğunu temsil eder.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

  • Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır.

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57358
  • INCI: PEG-10 SOY STEROL

Sık sorulan sorular

PEG-10 Soya Sterol nedir?
Peg-10 Soya Sterol, bileşenlerin ayrılmasını önleyen bir emülgatördür. Mumsu bir formda gelir. Bu bileşen, etilen oksit kullanılarak damıtılmış soya fasulyesi yağından oluşturulur. 10, PEG zincir uzunluğunu temsil eder.
PEG-10 Soya Sterol hangi ciltlere uygun değil?
PEG-10 Soya Sterol için bilinen endişeler: Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır..
PEG-10 Soya Sterol gözenek tıkar mı?
PEG-10 Soya Sterol gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
PEG-10 Soya Sterol mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, PEG-10 Soya Sterol mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
PEG-10 Soya Sterol hamilelikte kullanılabilir mi?
PEG-10 Soya Sterol hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Kaynaklar