PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

pektin

Pectin

%0 kullanıcı beğeniyor · 103 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Pektin, bitkilerin hücre duvarlarında doğal olarak bulunan bir liftir. Hem gıdada hem de kozmetikte yaygın olarak koyulaştırıcı bir ajan kullanılır. Cilt bakımında, bileşenlerin ayrılmasını önler.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Bağlama
  • Viskozite Kontrolü
pektin kimyasal yapısı
C6H10O7

CosIng verisi

  • CosIng ID: 35880
  • INCI: PECTIN
  • INN: pectin
  • CAS: 9000-69-5
  • EC: 232-553-0

Sık sorulan sorular

pektin nedir?
Pektin, bitkilerin hücre duvarlarında doğal olarak bulunan bir liftir. Hem gıdada hem de kozmetikte yaygın olarak koyulaştırıcı bir ajan kullanılır. Cilt bakımında, bileşenlerin ayrılmasını önler.
pektin gözenek tıkar mı?
pektin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
pektin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, pektin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
pektin hamilelikte kullanılabilir mi?
pektin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 103 ürünü gör

Kaynaklar