PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

PCA Etil Kokoil Arginat

PCA Ethyl Cocoyl Arginate

%0 kullanıcı beğeniyor · 28 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz PCA Ethyl Cocoyl Arginate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
  • Antistatik
  • Yüzey aktif madde
PCA Etil Kokoil Arginat kimyasal yapısı
C25H47N5O6

CosIng verisi

  • CosIng ID: 77188
  • INCI: PCA ETHYL COCOYL ARGINATE
  • CAS: 95370-65-3
  • EC: 305-928-2

Sık sorulan sorular

PCA Etil Kokoil Arginat nedir?
Henüz PCA Ethyl Cocoyl Arginate için bir açıklamamız yok.
PCA Etil Kokoil Arginat gözenek tıkar mı?
PCA Etil Kokoil Arginat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
PCA Etil Kokoil Arginat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, PCA Etil Kokoil Arginat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
PCA Etil Kokoil Arginat hamilelikte kullanılabilir mi?
PCA Etil Kokoil Arginat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler