PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

PCA

%98 kullanıcı beğeniyor · 561 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

PCA amino asitlerden elde edilir ve doğal olarak cildimizin bariyerinde bulunur. Nemlendirici olarak PCA, nemi cilde çekmeye ve tutmaya yardımcı olur. Çalışmalar cildin uzun süre nemli kalmasına yardımcı olmada etkili olduğunu göstermektedir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
  • Nemlendirici
PCA kimyasal yapısı
C5H7NO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 77186
  • INCI: PCA
  • INN: pidolic acid
  • CAS: 98-79-3
  • EC: 202-700-3

Sık sorulan sorular

PCA nedir?
PCA amino asitlerden elde edilir ve doğal olarak cildimizin bariyerinde bulunur. Nemlendirici olarak PCA, nemi cilde çekmeye ve tutmaya yardımcı olur. Çalışmalar cildin uzun süre nemli kalmasına yardımcı olmada etkili olduğunu göstermektedir.
PCA gözenek tıkar mı?
PCA gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
PCA mantar aknesi için uygun mu?
Evet, PCA mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
PCA hamilelikte kullanılabilir mi?
PCA hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 561 ürünü gör

Kaynaklar