PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Passiflora Incarnata Tohum Yağı

Passiflora Incarnata Seed Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 55 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Passiflora Incarnata Tohum Yağı bir yağdır ve mantar sivilcesi için güvenli değildir.

Ne olduğu

  • Yağ: Yağ, cilt bakımında sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olabilecek hidrofobik (su itici) bir maddedir.

Faydalar

—

Endişeler

  • Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır.

Fonksiyonlar

  • Cilt Koruyucu

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57019
  • INCI: PASSIFLORA INCARNATA SEED OIL
  • CAS: 97676-26-1
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Passiflora Incarnata Tohum Yağı nedir?
Passiflora Incarnata Tohum Yağı bir yağdır ve mantar sivilcesi için güvenli değildir.
Passiflora Incarnata Tohum Yağı hangi ciltlere uygun değil?
Passiflora Incarnata Tohum Yağı için bilinen endişeler: Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır..
Passiflora Incarnata Tohum Yağı gözenek tıkar mı?
Passiflora Incarnata Tohum Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Passiflora Incarnata Tohum Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Passiflora Incarnata Tohum Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Passiflora Incarnata Tohum Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Passiflora Incarnata Tohum Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler