PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Passiflora Incarnata Çiçek Özü

Passiflora Incarnata Flower Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 57 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Passiflora Incarnata Flower Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Cilt Koruyucu

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57018
  • INCI: PASSIFLORA INCARNATA FLOWER EXTRACT
  • CAS: 72968-47-9
  • EC: 277-142-7

Sık sorulan sorular

Passiflora Incarnata Çiçek Özü nedir?
Henüz Passiflora Incarnata Flower Extract için bir açıklamamız yok.
Passiflora Incarnata Çiçek Özü gözenek tıkar mı?
Passiflora Incarnata Çiçek Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Passiflora Incarnata Çiçek Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Passiflora Incarnata Çiçek Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Passiflora Incarnata Çiçek Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Passiflora Incarnata Çiçek Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 57 ürünü gör