PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Passiflora Incarnata Özü

Passiflora Incarnata Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 36 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Passiflora Incarnata Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Büzücü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 77099
  • INCI: PASSIFLORA INCARNATA EXTRACT
  • CAS: 72968-47-9
  • EC: 277-142-7

Sık sorulan sorular

Passiflora Incarnata Özü nedir?
Henüz Passiflora Incarnata Extract için bir açıklamamız yok.
Passiflora Incarnata Özü gözenek tıkar mı?
Passiflora Incarnata Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Passiflora Incarnata Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Passiflora Incarnata Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Passiflora Incarnata Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Passiflora Incarnata Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 36 ürünü gör