PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Passiflora Edulis Tohum Yağları PEG-8 Esterleri

Passiflora Edulis Seed Oils PEG-8 Esters

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Passiflora Edulis Tohum Yağları PEG-8 Esters bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Saç Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 92868
  • INCI: PASSIFLORA EDULIS SEED OILS PEG-8 ESTERS

Sık sorulan sorular

Passiflora Edulis Tohum Yağları PEG-8 Esterleri nedir?
Passiflora Edulis Tohum Yağları PEG-8 Esters bir yağdır.
Passiflora Edulis Tohum Yağları PEG-8 Esterleri gözenek tıkar mı?
Passiflora Edulis Tohum Yağları PEG-8 Esterleri gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Passiflora Edulis Tohum Yağları PEG-8 Esterleri mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Passiflora Edulis Tohum Yağları PEG-8 Esterleri mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Passiflora Edulis Tohum Yağları PEG-8 Esterleri hamilelikte kullanılabilir mi?
Passiflora Edulis Tohum Yağları PEG-8 Esterleri hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.