PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Passiflora Edulis Tohum Yağı

Passiflora Edulis Seed Oil

%48 kullanıcı beğeniyor · 236 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Passiflora Edulis Tohum Yağı bir yağdır ve mantar sivilcesi için güvenli değildir.

Ne olduğu

  • Yağ: Yağ, cilt bakımında sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olabilecek hidrofobik (su itici) bir maddedir.

Faydalar

—

Endişeler

  • Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır.

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57017
  • INCI: PASSIFLORA EDULIS SEED OIL
  • CAS: 91770-48-8 / 97676-26-1
  • EC: 294-833-9 / -

Sık sorulan sorular

Passiflora Edulis Tohum Yağı nedir?
Passiflora Edulis Tohum Yağı bir yağdır ve mantar sivilcesi için güvenli değildir.
Passiflora Edulis Tohum Yağı hangi ciltlere uygun değil?
Passiflora Edulis Tohum Yağı için bilinen endişeler: Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır..
Passiflora Edulis Tohum Yağı gözenek tıkar mı?
Passiflora Edulis Tohum Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Passiflora Edulis Tohum Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Passiflora Edulis Tohum Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Passiflora Edulis Tohum Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Passiflora Edulis Tohum Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 34 ürünü gör