PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Passiflora Cincinnata Tohum Yağı

Passiflora Cincinnata Seed Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Passiflora Cincinnata Tohum Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 95313
  • INCI: PASSIFLORA CINCINNATA SEED OIL

Sık sorulan sorular

Passiflora Cincinnata Tohum Yağı nedir?
Passiflora Cincinnata Tohum Yağı bir yağdır.
Passiflora Cincinnata Tohum Yağı gözenek tıkar mı?
Passiflora Cincinnata Tohum Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Passiflora Cincinnata Tohum Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Passiflora Cincinnata Tohum Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Passiflora Cincinnata Tohum Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Passiflora Cincinnata Tohum Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.