Papaver Orientale Tohum Yağı
Papaver Orientale Seed Oil
%0 kullanıcı beğeniyor · 6 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Papaver Orientale Tohum Yağı bir yağdır ve mantar sivilcesi için güvenli değildir.
Ne olduğu
- Yağ: Yağ, cilt bakımında sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olabilecek hidrofobik (su itici) bir maddedir.
Faydalar
—
Endişeler
- Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır.
Fonksiyonlar
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 57003
- INCI: PAPAVER ORIENTALE SEED OIL
- CAS: 95193-58-1
- EC: 305-870-8
Sık sorulan sorular
- Papaver Orientale Tohum Yağı nedir?
- Papaver Orientale Tohum Yağı bir yağdır ve mantar sivilcesi için güvenli değildir.
- Papaver Orientale Tohum Yağı hangi ciltlere uygun değil?
- Papaver Orientale Tohum Yağı için bilinen endişeler: Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır..
- Papaver Orientale Tohum Yağı gözenek tıkar mı?
- Papaver Orientale Tohum Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Papaver Orientale Tohum Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Papaver Orientale Tohum Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Papaver Orientale Tohum Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Papaver Orientale Tohum Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Elemis Pro-Kolajen Deniz Yağı Yağlar · 5.0/5 (1)