P-Metoksisinnamaldehit
P-Methoxycinnamaldehyde
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
P-Metoksisinnamaldehit bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 40409
- INCI: P-METHOXYCINNAMALDEHYDE
- CAS: 1963-36-6
- EC: 217-807-0
Sık sorulan sorular
- P-Metoksisinnamaldehit nedir?
- P-Metoksisinnamaldehit bir kokudur.
- P-Metoksisinnamaldehit gözenek tıkar mı?
- P-Metoksisinnamaldehit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- P-Metoksisinnamaldehit mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, P-Metoksisinnamaldehit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- P-Metoksisinnamaldehit hamilelikte kullanılabilir mi?
- P-Metoksisinnamaldehit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.