PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

P-Anisil Propiyonat

P-Anisyl Propionate

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

P-Anisil Propionat bir kokudur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme
P-Anisil Propiyonat kimyasal yapısı
C11H14O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 39081
  • INCI: P-ANISYL PROPIONATE
  • CAS: 7549-33-9
  • EC: 231-433-5

Sık sorulan sorular

P-Anisil Propiyonat nedir?
P-Anisil Propionat bir kokudur.
P-Anisil Propiyonat gözenek tıkar mı?
P-Anisil Propiyonat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
P-Anisil Propiyonat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, P-Anisil Propiyonat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
P-Anisil Propiyonat hamilelikte kullanılabilir mi?
P-Anisil Propiyonat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.