PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

P-Anisik Asit

P-Anisic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 317 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz P-Anisic Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
P-Anisik Asit kimyasal yapısı
C8H8O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 35837
  • INCI: P-ANISIC ACID
  • CAS: 100-09-4
  • EC: 202-818-5

Sık sorulan sorular

P-Anisik Asit nedir?
Henüz P-Anisic Acid için bir açıklamamız yok.
P-Anisik Asit gözenek tıkar mı?
P-Anisik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
P-Anisik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, P-Anisik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
P-Anisik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
P-Anisik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 66 ürünü gör