P-Aminofenol
P-Aminophenol
%0 kullanıcı beğeniyor · 67 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz P-Aminophenol için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Saç Boyama
CosIng verisi
- CosIng ID: 35831
- INCI: P-AMINOPHENOL
- CAS: 123-30-8
- EC: 204-616-2
Sık sorulan sorular
- P-Aminofenol nedir?
- Henüz P-Aminophenol için bir açıklamamız yok.
- P-Aminofenol gözenek tıkar mı?
- P-Aminofenol gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- P-Aminofenol mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, P-Aminofenol mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- P-Aminofenol hamilelikte kullanılabilir mi?
- P-Aminofenol hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Redist Redist Saç Boyası – Gri Diğer Saç Bakımı
- Redist Redist Saç Boyası – Açık Kumral Bakır Doré 8/43 Diğer Saç Bakımı
- Redist Redist Saç Boyası – Ateş Kızılı 7/6 Diğer Saç Bakımı
- Redist Redist Saç Boyası – Kumral Yoğun Bakır 7/44 Diğer Saç Bakımı
- Redist Redist Saç Boyası – Küllü Kumral 7/1 Diğer Saç Bakımı
- Redist Redist Saç Boyası – Açık Kumral 8/0 Diğer Saç Bakımı
- Redist Redist Saç Boyası – Yoğun Kumral 7/0 P Diğer Saç Bakımı
- Redist Redist Saç Boyası – Karamel 8/77 Diğer Saç Bakımı
- Redist Redist Saç Boyası – Açık Doré Kestane 5/3 Diğer Saç Bakımı
- Redist Redist Saç Boyası – Lila Diğer Saç Bakımı
- Redist Redist Saç Boyası – Açık Küllü Kumral 8/11 Diğer Saç Bakımı
- Redist Redist Saç Boyası – Türk Kahvesi 4/75 Diğer Saç Bakımı