PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Ozonlanmış Macadamia Tohumu Yağı

Ozonized Macadamia Seed Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Ozonlanmış Macadamia Tohumu Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 83966
  • INCI: OZONIZED MACADAMIA SEED OIL
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Ozonlanmış Macadamia Tohumu Yağı nedir?
Ozonlanmış Macadamia Tohumu Yağı bir yağdır.
Ozonlanmış Macadamia Tohumu Yağı gözenek tıkar mı?
Ozonlanmış Macadamia Tohumu Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Ozonlanmış Macadamia Tohumu Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Ozonlanmış Macadamia Tohumu Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Ozonlanmış Macadamia Tohumu Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Ozonlanmış Macadamia Tohumu Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler