PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Ozokerit

Ozokerite

%0 kullanıcı beğeniyor · 556 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Ozokerit doğal olarak oluşan bir mineral balmumudur. Kozmetikte ozokerit doku arttırıcı olarak kullanılır. Ceresin balmumu bu bileşenden elde edilir. Ozokeritin erime noktası 58-100 C'dir Ozokerit, İskoçya, ABD ve Hindistan dahil olmak üzere tüm dünyada bulunur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Bağlama
  • Opa CI Fying
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 78292
  • INCI: OZOKERITE
  • CAS: 64742-33-2
  • EC: 265-134-6

Sık sorulan sorular

Ozokerit nedir?
Ozokerit doğal olarak oluşan bir mineral balmumudur. Kozmetikte ozokerit doku arttırıcı olarak kullanılır. Ceresin balmumu bu bileşenden elde edilir. Ozokeritin erime noktası 58-100 C'dir Ozokerit, İskoçya, ABD ve Hindistan dahil olmak üzere tüm dünyada bulunur.
Ozokerit gözenek tıkar mı?
Ozokerit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Ozokerit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Ozokerit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Ozokerit hamilelikte kullanılabilir mi?
Ozokerit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 556 ürünü gör

Kaynaklar