Oxycoccus Palustris Tohum Yağı
Oxycoccus Palustris Seed Oil
%0 kullanıcı beğeniyor · 26 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Oxycoccus Palustris Tohum Yağı bir antioksidandır ve bir yağdır.
Ne olduğu
- Yağ: Yağ, cilt bakımında sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olabilecek hidrofobik (su itici) bir maddedir.
- Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Yumuşatıcı
- Antioksidanlar
- Cilt Koruyucu
CosIng verisi
- CosIng ID: 58053
- INCI: OXYCOCCUS PALUSTRIS SEED OIL
Sık sorulan sorular
- Oxycoccus Palustris Tohum Yağı nedir?
- Oxycoccus Palustris Tohum Yağı bir antioksidandır ve bir yağdır.
- Oxycoccus Palustris Tohum Yağı gözenek tıkar mı?
- Oxycoccus Palustris Tohum Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Oxycoccus Palustris Tohum Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Oxycoccus Palustris Tohum Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Oxycoccus Palustris Tohum Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Oxycoccus Palustris Tohum Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Lumene Parlak Nemli Ruj Rujlar · 5.0/5 (1)
- skyn ICELAND Hydro Cool Sıkılaştırıcı Göz Jelleri Göz Maskeleri · 5.0/5 (1)