Osmanthus Fragrans Özü
Osmanthus Fragrans Extract
%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Osmanthus Fragrans Extract için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 95934
- INCI: OSMANTHUS FRAGRANS EXTRACT
- CAS: 92347-21-2
- EC: 296-209-1 (I)
Sık sorulan sorular
- Osmanthus Fragrans Özü nedir?
- Henüz Osmanthus Fragrans Extract için bir açıklamamız yok.
- Osmanthus Fragrans Özü gözenek tıkar mı?
- Osmanthus Fragrans Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Osmanthus Fragrans Özü mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Osmanthus Fragrans Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Osmanthus Fragrans Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
- Osmanthus Fragrans Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.