Oryza Sativa Kepek Özü
Oryza Sativa Bran Extract
%90 kullanıcı beğeniyor · 711 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Oryza Sativa Kepek Özü, pirinç çekirdeğinin dış tabakasından gelir. Pirincin öğütülmesinin bir yan ürünüdür veya tam tahıllı pirinç ürünü üretme işlemidir. Bu bileşen, polisakkaritler ve omega-3 yağ asitleri bileşenleri nedeniyle nemlendirici özelliklere sahiptir. Ayrıca kalsiyum, selenyum, fosfor, demir ve çinko içerir. Oryza Sativa Kepek Ekstresi, ferulik asit gibi çok sayıda antioksidan içerir. Antioksidanlar serbest radikal moleküllerle savaşmaya yardımcı olur. Serbest radikal moleküller hücrelerimize ve diğer genetik materyallere zarar verebilir.
Ne olduğu
—
Faydalar
- Kuru Cildi Nemlendirir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları.
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Cilt Bakımı
- Cilt Koruyucu
CosIng verisi
- CosIng ID: 35751
- INCI: ORYZA SATIVA BRAN EXTRACT
- CAS: 90106-37-9
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Oryza Sativa Kepek Özü nedir?
- Oryza Sativa Kepek Özü, pirinç çekirdeğinin dış tabakasından gelir. Pirincin öğütülmesinin bir yan ürünüdür veya tam tahıllı pirinç ürünü üretme işlemidir. Bu bileşen, polisakkaritler ve omega-3 yağ asitleri bileşenleri nedeniyle nemlendirici özelliklere sahiptir. Ayrıca kalsiyum, selenyum, fosfor, demir ve çinko içerir. Oryza Sativa Kepek Ekstresi, ferulik asit gibi çok sayıda antioksidan içerir. Antioksidanlar serbest radikal moleküllerle savaşmaya yardımcı olur. Serbest radikal moleküller hücrelerimize ve diğer genetik materyallere zarar verebilir.
- Oryza Sativa Kepek Özü faydaları nelerdir?
- Oryza Sativa Kepek Özü şu faydalarla ilişkilendirilir: Kuru Cildi Nemlendirir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları..
- Oryza Sativa Kepek Özü gözenek tıkar mı?
- Oryza Sativa Kepek Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Oryza Sativa Kepek Özü mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Oryza Sativa Kepek Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Oryza Sativa Kepek Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
- Oryza Sativa Kepek Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- TTO Clinic Kore Serisi TTO Clinic Kore Serisi Cilt Bakım Toniği – Pirinç Mayalı & Niacinamide Destekli Yüz Temizleyiciler
- TTO Clinic Kore Serisi TTO Clinic Kore Serisi Yüz Temizleme Jeli- Altın Parçacıklı ve Pirinç Mayalı Yüz Temizleyiciler
- TTO Clinic Kore Serisi TTO Clinic Kore Serisi Pirinç Mayalı & Niacinamide Destekli Beyazlatıcı Yüz Kremi 50 ml Genel Nemlendiriciler
- TTO THERMAL TTO Thermal Cica Cilt Bakım Toniği 200 ml | Onarıcı & Nem Dengeleyici Bakım Yüz Temizleyiciler
- Misbahçe Aydınlatıcı & Leke Karşıtı Konsantre 15 mL Serumlar
- Dear, Klairs Zengin Nemli Yatıştırıcı Krem Genel Nemlendiriciler · 3.2/5 (5)
- Naturium Multi-Peptid Gelişmiş Serum Serumlar · 4.7/5 (3)
- APRILSKIN Artemisia Pirinç Toneri Esanslar · 4.3/5 (3)
- Nannette De Gaspé Elixir Noir Yüz Yağı Yağlar · 5.0/5 (1)
- Anese Krem Rüyası Vücut Losyonları · 5.0/5 (1)
- May Coop Vine Expert Serum “Yaşlanma Karşıtı” Serumlar · 5.0/5 (1)
- Beverly Hills MD Çoklu Asitli Maskeyi Artırın + Göster Yıkama Maskeleri · 5.0/5 (1)
Kaynaklar
- Amended final report on the safety assessment of Oryza Sativa (rice) Bran Oil, Oryza Sativa (rice) Germ Oil, Rice Bran Acid,Oryza Sativa (rice) Bran Wax, Hydrogenated Rice Bran Wax, Oryza Sativa (rice)Bran Extract, Oryza Sativa (rice) Extract, Oryza Sativa (rice) Germ Powder, Oryza Sativa (rice) Sta
- Biological Functions and Activities of Rice Bran as a Functional Ingredient: A Review