PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Orbignya Oleifera Tohum Yağı PEG-8 Esterleri

Orbignya Oleifera Seed Oil PEG-8 Esters

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Orbignya Oleifera Tohum Yağı PEG-8 Esterleri bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Saç Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 57899
  • INCI: ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL PEG-8 ESTERS

Sık sorulan sorular

Orbignya Oleifera Tohum Yağı PEG-8 Esterleri nedir?
Orbignya Oleifera Tohum Yağı PEG-8 Esterleri bir yağdır.
Orbignya Oleifera Tohum Yağı PEG-8 Esterleri gözenek tıkar mı?
Orbignya Oleifera Tohum Yağı PEG-8 Esterleri gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Orbignya Oleifera Tohum Yağı PEG-8 Esterleri mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Orbignya Oleifera Tohum Yağı PEG-8 Esterleri mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Orbignya Oleifera Tohum Yağı PEG-8 Esterleri hamilelikte kullanılabilir mi?
Orbignya Oleifera Tohum Yağı PEG-8 Esterleri hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.