PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Oleyl Laktat

Oleyl Lactate

%0 kullanıcı beğeniyor · 10 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Oleyl Lactate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
Oleyl Laktat kimyasal yapısı
C21H40O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 35713
  • INCI: OLEYL LACTATE
  • CAS: 42175-36-0

Sık sorulan sorular

Oleyl Laktat nedir?
Henüz Oleyl Lactate için bir açıklamamız yok.
Oleyl Laktat gözenek tıkar mı?
Oleyl Laktat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Oleyl Laktat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Oleyl Laktat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Oleyl Laktat hamilelikte kullanılabilir mi?
Oleyl Laktat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler