Oleyl Betain
Oleyl Betaine
%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Oleyl Betaine için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Cilt Bakımı
- Antistatik
- Köpük Güçlendirici
- Saç Bakımı
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 78024
- INCI: OLEYL BETAINE
- CAS: 871-37-4
- EC: 212-806-1
Sık sorulan sorular
- Oleyl Betain nedir?
- Henüz Oleyl Betaine için bir açıklamamız yok.
- Oleyl Betain gözenek tıkar mı?
- Oleyl Betain gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Oleyl Betain mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Oleyl Betain mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Oleyl Betain hamilelikte kullanılabilir mi?
- Oleyl Betain hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Earth Science Naturals Ceramide Care Hacim Verici Şampuan Şampuanlar · 5.0/5 (1)
- Earth Science Naturals Ceramide Care Curl & Frizz Kontrollü Şampuan Şampuanlar · 5.0/5 (1)